Yogaretreat mellom hav og fjell

Velkommen til yogaretreat mellom hav og fjell

Pust inn den salte havlufta, la augene fryde seg over den vide horisonten ramma inn av sandstrand og fjell. Pust ut, vend oppmerksomheten innover, la skuldrane senke seg og kvilepulsen komme.

Velkommen til yogaretreat på Iglandsvik i Bremanger!

I naturskjønne omgivelsar og topp moderne fasilitetar, guider vår erfarne yogainstruktør Maja deg gjennom ei yogahelg for påfyll av energi, inspirasjon og bevegelsesglede.

 

Dette kan du forvente:

Fredag 30.08.24

15.00 – 16.30: Ankomst og innsjekk

17.00 – 18.30: Yoga – Ta inn for landing
Velkommen. Kort introduksjon av Maja og programmet for helgen, etterfulgt av en avkoblende yogapraksis som gjør godt etter reisen.

19.30: Middag
Valg mellom fisk, kjøtt og vegetarrett. Vi samles til et godt måltid saman.

21.00: Egentid
Her kan man trekke seg tilbake og nyte kvelden i eget selskap, eller på verandaen på Havlys og nyte utsikten og gode samtaler med nye bekjente.

 

Laurdag 31.08.24

07.00 – 09.00: Frokost på Havlys Bed & breakfast

10.00 – 12.00: Yoga økt 1 – La stresset fare
Hverdagsplager. Vi starter med å snakke litt om hvordan hverdagsvanene våre påvirker oss, og årsaker til typiske «vondter» i nakke, skuldre og rygg. Vi går gjennom hvordan vi kan forebygge slike muskelplager, før vi tar med oss det vi har snakket om inn i yogapraksisen. Økten blir gjennomført på Frysa Gym, like i nærheten av Havlys B&B.

12.00 – 13.00: Lunch på Havlys B&B

13.00 – 16.00 Egentid
Her kan man trekke seg tilbake og nyte stillheita på Iglandsvik, eller bli med en av våre flinke guider på fjelltur til Iglandsvikbenkjen eller Vetehytta. Er det sol og fint er en tur til Grotlesanden å anbefale. Ved for dårlig vær vil alternative aktiviteter bli tilbydt.

16.30 – 18.30 Yoga økt 2 – La stresset fare
Vi bygger videre på temaet fra morgenøkten, og ser på hvordan hverdagsstress påvirker oss mentalt. Vi dykker inn i hvordan vi kan bruke pust og avspenning som verktøy for å håndtere stress. Økten blir gjennomført på Frysa Gym. 

Dei som ønsker kan hive seg med Badedamene på eit oppkvikkande bad i sjøen!
Godt for sinn og kropp. 
Badedamene badar ein gong i veka uansett vær. 

20.00 – Middag
Vi samles til middag på Havlys B&B

21.00: Egentid
Her kan man trekke seg tilbake og nyte kvelden i eget selskap, gå en kveldstur eller sitte på verandaen på Havlys og nyte utsikten og gode samtaler med nye og gamle bekjente.

 

Søndag 01.09.24

07.00 – 09.00: Frokost på Havlys B&B

09.00 – 11.00: Egentid/aktivitet

11.00 – 13.00: Yoga – Finn barnet i deg
Finn barnet i deg.
Lek er en naturlig del av vår menneskelige natur. Likevel er voksenlivet preget av konkurranse og prestasjon, og vi kan fort glemme hvor frigjørende og gledefylt lek kan være. Den siste yogapraksisen denne helgen er viet til å finne barnet i oss, med større oppmerksomhet på «lek» enn på «jobb».

13.00 – 14.00: Lunch og avslutning

 

Yogaprogrammet passer for seg som har lite erfaring med yoga fra før, men vil også tilpasses deg som har drevet med yoga tidligere.

 

Bio

Maja Finnes Sollid er en yogalærer med en leken og ærlig tilnærming til yoga, både i måten hun underviser på og i hennes egen yogapraksis. Hun har forståelse for at ulik alder, livssituasjon og dagsform spiller inn på hva kroppen har behov for, og hvordan yogapraksisen kan bygges rundt dette. Maja er en erfaren yogi og yogalærer, med solid forståelse av anatomi og teknikk i yogastillinger. I hennes klasser skaper hun en følelse av trygghet og ro, samtidig som man blir utfordret, både fysisk og mentalt. Hovedmålet hennes som yogalærer er å skape glede gjennom bevegelse.

Maja er sertifisert yogainstruktør (200-timers utdanning) i Vinyasa yoga gjennom Yoga Medicine, i tillegg til en rekke andre kurs og workshops innenfor yoga og andre bevegelsestradisjoner
(mobilitetstrening, floorwork, styrketrening m.m). Hun har praktisert yoga siden 2008 og undervist siden 2011. Hun har også tatt lærerutdanning i yoga for barn gjennom Gladlaks barneyoga.  

Maja Finnes Sollid er 36 år gammel, og bor på Kalvåg med mann og tre barn. For mer informasjon om Maja, sjekk ut hennes nettside www.sollidyoga.no

 

Prisoversikt

Naustpod på Reidarbua:   7195,- pr pers

Enkeltrom privat:              7349,- pr pers 

Dobbeltrom privat:            7495,- pr pers

Delt dobbeltrom:               7195,- pr pers. (må bestilles sammen)

Overnattingen foregår på Havlys B&B eller en av våre
flotte sjøbuer som ligger i umiddelbar nærhet. Alle måltid blir servert på
Havlys B&B.

Reidarbua: www.bremangerland.no/reidarbua

Åkrebua: www.bremangerland.no/akrebua

Havlys B&B: www.bremangerland.no/havlys

Nigardsøybua: info kjem

Prisen inkluderer: 

– overnatting
– middag fredag, frokost, lunch og middag lørdag, frokost og lunch søndag
– Sengetøy
– Utvask
– Guida fjelltur (med værforbehold)
– Yoga med vår erfare yogainstruktør
– Lån av yogamatte, yogablokker (2 stk pr pers) og yogastropper 

Ikkje 
inkludert – evt drikke til maten 
 
Vi gjer oppmerksom på at programmet kan endre seg fram til oppstart. 

 

Galleri